Hoofddeksels - Vanyan2020

Ga naar de inhoud
Hoofddeksels
Optimale persoonlijke hygiene

Het risico op besmetting via hoofd en haren blijkt in de praktijk groot te zijn en daarom is een goede bedekking van groot belang. Mensen verliezen per dag ongeveer 100 haren en een haarnet biedt hier bescherming tegen. Daarnaast worden de eisen omtrent het dragen van haarnetten steeds strenger. Haarnetten moeten in veel gevallen reeds over de oren gedragen worden, om te voorkomen dat mensen met vingers in hun oren kunnen zitten en zodoende voedingsmiddelen kunnen besmetten.

Compleet assortiment hygiene disposables

Vanyan.nl biedt een breed assortiment hygiƫne disposables ten behoeve van het bedekken van hoofd en haren. Hierdoor worden voedingsmiddelen en productieruimtes beschermd tegen vuil en bacteriƫn die van het hoofd afkomstig zijn. Door de diverse toepassingen en situaties is het assortiment breed en is er te allen tijde een juiste oplossing op het gebied van hoofd- en haarbedekking.
Wij leveren een breed scala van verschillende hoofddeksels, in diverse kleuren en diverse maten. Leverbaar in dispenserdozen, zakken, wokkels etc etc.
Terug naar de inhoud